Bérlet akció

Bérlet, ajándék utalvány

Bérlet akció

Igénybe veheted Access Bars, Access Body, Metamorf kezelésekre

Egy héten belül, mennyi időt fordítasz saját magadra?

A mindennapok forgatagában elveszünk a munka, a teljesítések, és a család koordinálása közepette. Mikor lesz időd magadra?
Ne várd meg, míg megbetegszel… A lelked és a tested jelez.
Figyelj a belső hangodra, és szervezz magadnak egy kis » Lélekidőt « amikor meghitt környezetben ellazulhatsz, töltődhetsz és végre- ,,csak TE rajtad van a figyelem! Amikor magadat választod – életed új lehetőségeit is egyben. Nyugodtabb, energikusabb, kreatívabb és kiegyensúlyozottabb leszel – és még mi minden változhat?

6 hét alatt változtasd meg az életed! Lépd át a korlátaidat, rakd le korlátozó hitrendszereidet és válj szabaddá! Rajtad áll, mennyire vagy nyitott a változásra. Hetente, 60 percet- ne sajnálj saját magadba fektetni!

Bérletek

Metamorf Kezelés 
Access Bars (32 pontos fejkezelés)
Access Bars / Testkezelés

60 perc / 4 alkalom / 46.000.- Ft
60 perc / 3 alkalom / 40.000.- Ft
60 perc / 3 alkalom / 46.000.- Ft

60 perc / 6 alkalom / 90.000.- Ft

Ajándék utalvány

Milyen ajándékkal lepd meg szeretteidet, barátaidat, rokonaidat közelgő név-születésnapjuk alkalmából? Ismételten, fejtörést okoz számodra… Stresszes, feszült, lelki gondokkal terhelt – szeretnél segíteni, de nem tudod, hogyan? Ajándékozz számára ,,Én időt– ajándékutalvány formájában.

Megteheted azért is, mert Te kipróbáltad a Barst és tudod, hogy hatása hasznos lehet és a legtöbbet adhatod a választott személy számára.

Szerinted, mekkora ajándék lehet – a tudatosság felé vezető utat biztosítani? Szívből jövő szereteteddel….a legnagyobb ÉRTÉK!

Ajándékutalvány kapható 15 000,- Ft-tól ,személyes átvétellel.
Felhasználható bármilyen energetikai kezelésre
Érvényes, kiállítástól számított 3 hónapig