Mi is az a meditáció ?

Lélekidő - Örömteli Jövő Katonka Éva Életkód Mentor Access Bars-Metamorf Kezelő

A meditáció a közhiedelemmel ellentétben nem az elménk kiürítéséről szól, nem a relaxálás a lényege, hanem a gondolatok tisztázása, a belső hangok felhangosítása, a tudatosság növelése. Teljesen ellazult állapotban, befele figyelve közelebb kerülünk önmagunkhoz, belső igazságunkhoz. Érzések, belső megtapasztalások juthatnak el hozzánk, lelkünk mélyebb rétegeihez férhetünk hozzá. Szabad folyást engedünk a gondolatoknak, nem irányítjuk őket, könnyedén átsiklunk egyikből a másikba, nem kapcsolva érzelmeket hozzájuk A mindennapjainkban működő ,, Én” egy letisztultabb, békésebb, bölcsebb megjelenési formája tűnik elő. Feszültségeink ,blokkjaink oldódhatnak , az önismereti utunkat támogatva.
Segíthet a stressz enyhítésében, a mentális tisztaság elérésében és a belső béke megtalálásában.

Vezetett, Vizualizációs meditációk

Ez a meditációs forma a képzeletbeli helyszínek, szimbólumok vagy helyzetek vizualizálására épül. Egy képzeletbeli világban mélyedsz el, ami segíthet stresszoldásban, kreativitás fokozásában vagy a személyes céljaid megvalósításában.

Kinek ajánlom ,

  • Mindenkinek, aki ezt a módszert kiegészítésként használná az önismereti útján más eszközök mellett
  • Okkal-ok nélkül bűntudata van vmi miatt- szeretné enyhíteni, felodani ezt az állapotot
  • Felismerte már,hogy családi mintákat követve éli az életét, szeretné visszaadni a felmenőinek azt a terhet amit megörökölt,hogy könnyedebb,boldogabb élete legyen és ne örökítse tovább utódai számára