ACCESS Bars Kezelés

Lélekidő - Örömteli Jövő Katonka Éva Életkód Mentor Access Bars-Metamorf Kezelő

A Bars, egy gyengéd érintéssel járó kezelés a fejen, ahol 32 pontot, sávot érintünk meg. Kellemes, pihentető folyamat, ahol ellazulsz. Ezeken a pontokon az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet és hozzáállásodat tároltad el-amiket bármely életben fontosnak tartottál. Minden ponthoz tartozik egy életterület-pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok teremtése, gyógyítás, test, szexualitás, kommunikáció.

Kezelés során a pontokat finoman megfogjuk és tartjuk. Amikor a Barjaidat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetőve téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok-amiket gyerekkorod óta futtatsz-hozzáférhetőek legyenek.

Ha a nézőpontjainkat elengedjük – szabadon tudunk működni az életünkben

,,Ez jó, az rossz. Ezt így kell csinálni, azt úgy tilos.”
,,Nem teszel meg valamit, mert mit szólnak mások hozzá?
„Nem mersz kiállni magadért, mert azt nem szabad”– ismerős?

A dolgok amiket jónak, tökéletesnek, helyesnek tartunk azok ragasztanak be egy állapotba, mert nem vagyunk hajlandóak megválni tőlük.

Ha szabadon tudsz teremteni,választani, kijöhetsz azokból a körökből amikbe eddig újból és újból visszaléptél.
Meglátsz más lehetőségeket, tudsz másképp dönteni, higgadtabban kezelni a feszültségeket és a problémákat.
Jelen leszel az életedben és a múlt nem úgy vetül majd a jövődre, mint azelőtt.

Amikor Bars Kezelést kapsz, a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg
A test megtanul befogadni, amikor megengeded a testednek ,hogy más választásokat és lehetőségeket teremtsen
Éberré, boldoggá válj és úgy is maradj!

A kezelés hatására, változást tapasztalhatsz

  • a kapcsolataidban, anyagi helyzetedben, kreativitásodban
  • önértékelésedben, érzelmi és egészségi állapotodban
  • több rugalmasságot érezhetsz az eddig erősen bekontrollált területeiden
  • oldódnak a fix nézőpontjaid az öregedéssel, betegségekkel, a testeddel, szexualitásoddal, általad felállított életviteli szabályokkal kapcsolatban
  • gyermekek kezelésénél, pozitív változás állhat be a viselkedésükben, a tanuláshoz való hozzáállásukban, a kapcsolataikban . Iskolai eredményeik javulhatnak
  • csökkenhet az életedben a stressz, emelkedik a tudatossági szinted
  • gondolkodásod kisimul, oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkjaid, reggelente kipihentebben ébredhetsz

Ki fedezte fel a Bars pontokat?

A Barst 1990-ben csatornázta le Gary Douglas az Access Consciousness alapítója, előtte nem létezett.

Gary Douglas az Access Consciousness alapítója

Kinek ajánlott?

Mindenkinek, aki nyitott a tudatos életszemlélet iránt ás változtatni szeretne eddigi életén. Kezelésnek ellenjavallatai, mellékhatása nincs.

Hány kezelés szükséges és milyen gyakorisággal?

Ez teljes mértékben tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Mennyi könnyedséget szeretnél? Kinek hány kezelésre van szüksége, előre pontosan nem lehet megmondani. A változás akkor fog beállni és a betegség tünetei is kezdenek eltűnni, amikor a kezelt személy és a teste elengedik azokat a gondolatokat, hitrendszereket, ítélkezéseket, érzelmeket amelyek a problémát kiváltják. Kezelést lehet naponta, hetente ismételni, igény szerint. Kárt nem lehet vele okozni.

Meddig tart egy Bars kezelés hatása?

Nos, ha már egyszer kaptál kezelést, akkor onnantól kezdve folyamatosan engeded el a megrekedt energiákat. Viszont ezek idővel újra lelassulnak. Érdemes bizonyos időközönként ismételni, amikor érzed és újra felgyorsítani ezt a folyamatot. Elvégre, ha lehet jó, miért ne választanánk? Kezelés alatt, érezhetsz melegséget bizonyos pontokon, hideget, energia hullámzást a testedben.

Mit lehet érezni a kezelés után?

Mindegyik kezelés más és más, még ha ugyanattól a kezelőtől kaptad. Van aki nem érez semmit, van aki energikusabb, mintha egy jót relaxált volna, kipihentebb. Legrosszabb esetben is azt érzed, hogy végre feltöltődtél, kialkudtad magad. Gyakori a békesség-könnyedség érzése, szorongás, aggodalmaskodás elmúlik, nyugodtabbak a vendégek a kezeléstől. Kevésbé reagálnak intenzíven azokra a helyzetekre , amik korábban kiakasztók és bosszantóak voltak. Jellemző a mélyebb alvás élménye. Sok éven át fennálló alvási nehézségek oldódhatnak meg.

Lehet-e gyerekek és csecsemők Barjait futtatni?

A gyerekek és a csecsemők fantasztikusan reagálnak a Bars kezelésre. Ők még sokkal hajlandóbbak a hirtelen változásokat megengedni a testükben, a lényükben és az életükben is. A gyerekek barátjai sokkal gyorsabban futnak, elvégre még sokkal kevesebb korlátozást vettek be, és vettek át. Gyakran ők maguk is érzékelik, hogy mikor van kész az adott pont, és mikor mehetünk tovább egy másikra. Nem baj, ha egy gyerkőc nem tud nyugodtan, vigyázz-fekvésbe lenni a kezelés alatt, lehet velük kis játékokat játszani, bármi mással is elüthetjük közben az időt.

Tud-e a Bars fizikai szinten betegségeket gyógyítani, és fájdalmakat megszűntetni?

A Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni. A tudatosság az a képesség, hogy jelen vagy az életed minden pillanatában anélkül, hogy magad vagy mások felett ítélkeznél.

Kihangsúlyoznám, mi nem gyógyítunk és minden esetben szorgalmazzuk a hagyományos orvoslást és orvosi kezelések mellett alkalmazni az Access eszközeit és a kezelést.

Az első alkalom

A legtöbb ember számára a Bars pontok futtatása az első alkalom arra, hogy megengedjék maguknak, hogy megfontolás nélkül befogadjanak. A végtelen univerzum folyamatosan ajándékokkal halmoz el minket, és mi döntjük el, hogy befogadjuk vagy sem. Amikor gondolatokból, érzésekből működünk, akkor nem létezünk, hanem már eleve elhatározunk, döntünk, és következtetéseket vonunk le, hogy mit és hogyan fogadunk be. Ezekkel pedig megteremtjük az elkülönülést, és megszakítjuk a befogadást. A bars pontok ugyan a fejen helyezkednek el, de érintésük az egész testre hatással van.

Segítséget nyújt ahhoz, hogy ellenállás helyett megengedésbe, befogadásba kerüljünk és elkezdjük kialakítani az életünket azon az énen túl, akinek eddig hittük magunkat.

,,Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém’’

Kezelés ideje: 60 perces
(ruhában, háton fekvő helyzetben, masszázs ágyon történik)

Úgy érzed, hajlandó vagy a változásra, befogadásra!

Várlak, Szeretettel