Lélekidő-örömteli jövő

A metamorf masszázs, egy finom érintésen alapuló lelki blokkoldó technika.
A lábon, a kézen, a fejen és az arcon található gerinc reflexpontok gyengéd érintésével segít felszabadítani és átalakítani a lelki és energetikai blokkokat, amely révén az emberi szervezet harmóniába kerül.
Metamorfózis: (görög eredetű szó ) átalakulást, átváltozást, átalakítást jelent

Lelki blokkok

Ez a masszázstechnika a gerinc reflexpontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Gaston Saint- Pierre reflexológus nevéhez fűződik ez a technika, az 1970-es években foglalta rendszerbe.

Földi életünk során különböző lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ezek az élmények lehetnek traumák, fájdalmak, megaláztatások, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások. Különösen a magzati és a kisgyerek korban ért traumák, hatások erőteljesek. A lélek emlékszik rájuk- teherként, sebként, lelki sérülésként terhelik a személyiséget, bár a gazdájuk már rég elfelejtette a történéseket. Ezek a lelki blokkok, lelki gátak.

Blokkolják a test és a lélek szabad, egészséges energiaáramlását, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, de akár testi problémákat is okozhat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk.

Súlyos esetben, komoly érzelmi gátlásokat, frusztrációkat, önértékelési, viselkedési problémát okozhatnak.

Lélekidő - Örömteli Jövő Katonka Éva Életkód Mentor Access Bars-Metamorf Kezelő

Hatása

Teljesen veszélytelen ,megbízható módszer. Felszabadítja, megszabadítja a lelket a blokkoktól, lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb élet elérésére.

Működése

Mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul, finom érintés . A kezelő mint csak katalizátor van jelen, elindítva a páciens öngyógyítási mechanizmusait.
Bárkin lehet alkalmazni, legyen az kisgyerek vagy aggastyán- egészségügyi állapottól függetlenül, nem ütközik semmilyen más kezelési móddal, sőt hatékony kiegészítője lehet orvosi -pszichológiai kezeléseknek.
A metamorf masszázs segít ,mind a három múlt síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok feloldásában.
Használata, a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz javulást. Rendszeresen végezve átalakul a páciens- segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket, komor gondolatokat, frusztrációkat.
Segít nyitottabbá, oldottabbá válni. Páciensnek menő az önbizalma, életbe vetett hite, életkedve, vidámabb, jobbkedvű, optimistább lesz .
Jövőbe vetett hite megnő, előnyére megváltoznak céljai,életkörülményei is kezdenek javulni.

Lélekidő - Örömteli Jövő Katonka Éva Életkód Mentor Access Bars-Metamorf Kezelő

Eredményeként

Rendbe tudnak jönni,

 • a pszichoszomatikus tünetek
 • rendszeres végtaggörcsök
 • a Tick megszünik, kedvezően hat a gyomorfekélyre
 • cukorbetegségre, allergiára, asztmára
 • migrénre, depresszióra, pánik betegségre
 • körömrágásra, autóimmun betegségre
 • szívritmus zavarra, rendszeres szívszúrásra, vérnyomás problémákra
 • láb-test izzadásra, szájszagra
 • állandóan hideg végtagok felmelegszenek
 • vese, máj, epe, emésztési gondok oldódnak
 • izületi problémák, rendszeres idegbecsípődések, csont és fogproblémák
 • hajhullás, rendszeres megfázás, influenza, gyakori torok és fülfájás szűnhet meg a hatására

Kezelés menete

A páciens ruhában , háton fekvő testhelyzetben masszázságyon fekszik, betakarva. A zoknit kell csak levenni a láb pontjainak a gyengéd érintéséhez. Kellemes, meditációs zene hatására mély, megváltozott tudatállapotba kerül, mely élményszinten a magzati korba viszi őt vissza. Az érintések hatására elinduló energia, a jelent és a múltat összekötve, utat nyit a páciens problémáinak múltbeli eseményeihez ,melyek feldolgozódnak, megszűnnek nyomasztó teherként tovább létezni.

Kezelés alatt

Előfordulhat sírás, nevetés, akaratlan izomrándulás. A kezelő végig figyeli és követi a páciens reakcióit és a test jelzéseit -teret adva a folyamatnak. Megjelenhetnek ,,testérzetek”, feszültség bizonyos szervekben, testtájakon, amit úgy ír le a vendég, hogy ,,éreztem a gyomrom, mellkasom ”ami a kezelés végére eltűnik. Természetes reakciók a tisztulási folyamat kapcsán, és az öngyógyító mechanizmusok beindulásának, jelzéseinek tekinthetők. A megélések egyénenként változnak, ahogy a gátjaink is egyéniek.

Kezelés után

Szüksége van a vendégnek a megértésre, hogy mi is történik itt most vele. Adott területen, ( kéz, láb) történő jelzések az oda tartozó személyekkel való oldást jelentheti. Megtiszteltetésnek érzem, ha a vendég megosztja Velem az átélt élményeit, igény szerint fogadom , semmi nem kötelező. Általános állapotára mindig rákérdezek, így tudok jó szívvel elköszönni Tőle.

Kezelés gyakorisága

Az első -második, vmint a második-harmadik kezelés között minimum 4 nap szünetet kell tartani, max.2 hét szünet javasolt. Így az első három kezelés egymást erősítő hatással bír. A további alkalmak között már nincs megkötés , akár napi szinten is alkalmazható.

Kérlek ne jelentkezz, ha …

 • hőemelkedés, lázas állapot terheli a szervezetedet
 • megfázásos tüneteid vannak , köhögsz
 • fertőző betegséged van
 • friss műtéten estél át, 6 hét még nem telt le

Szeretnél egy izgalmas utazásban részt venni és terheidet letenni ?
Várlak szeretettel

Lélekidő - Örömteli Jövő Katonka Éva Életkód Mentor Access Bars-Metamorf Kezelő