Mások fájdalmai, útjai, valóságai
mintáinak a másolásának az eltörlése és feloldása

Lélekidő - Örömteli Jövő Katonka Éva Életkód Mentor Access Bars-Metamorf Kezelő

Azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket , ahelyett, hogy saját választásaink alapján tettük volna.

Meg akarod érteni a családodat, a barátaidat és a környezetedben lévő emberek működését? Rossznak érzed magad, ha nem sikerül?

Úgy érzed, hogy nem a saját életedet éled?
Nem találod helyed a világban és az életed vagy a párkapcsolatod teljesen ugyanolyan, mint a szüleidé, ami ellen mindig is tiltakoztál?

A Mimikri energia neked is segíthet a változásban.
Ne akard megérteni, ne másolj!

Amit számodra adhat…

  • A kezelés eltörli és megsemmisíti azokat az energia lenyomatokat, amelyeket a mások megértésével és a mindenáron való segíteni akarással, a mások mintáinak a lemásolásával zártunk a testünkbe.
  • A mimikri energia használata lehetővé teszi, hogy éberek legyünk rá, amikor olyat választunk vagy teszünk, ami valójában csupán másolás nem mi vagyunk.
  • Kibillent abból a spontán mechanizmusból, amikor a megszokásokban ragadva nem választjuk a változást, változtatást gyávaságból vagy lustaságból, vagy csupán azért mert fel sem ismerjük, mit teszünk, csak sodródunk.
  • Kimozdít abból, amikor alárendelődünk a szüleinknek, a párunknak gyermekünknek vagy bármi másnak.
  • Amikor túl nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megértsünk valakit és ezzel a megértéssel párhuzamosan elkezdjük másolni a viselkedésüket.

A TE életedben, mekkora szerepe van a mintáknak és a megszokásnak?

Életünket, mindannyian átvett, másolt minták, megszokások alapján működtetjük, akár elfogadjuk akár ellenállunk neki. Átvehetünk-betegséget, fájdalmat, életstílust, szegénységtudatot, mimikát, testképet.

Vannak, akik nem mernek kilépni ezzel megállítva az életüket, muszáj, hogy másoljanak valakit ,különben kapaszkodó nélkül csak sodródnak.

A megszokásba vetet kollektív hit és berögzült gyakran hazugságokra épülő társadalmi minták gyakran megnehezítik az életünket.

,,Járt utat a járatlanért el ne hagyj’’– ismerős?

Hajlamosak vagyunk a saját kárunkra is betartani még akkor is, ha már nem működik.
A másolást a megértés működteti, meg akarjuk érteni mindenáron a világ működését a társunk a gyermekünk a szüleink viselkedését.
Azonosulunk velük, beleolvadunk, a világukba és lemásoljuk a megoldásaikat, a reakcióikat. A megértést használjuk kapcsolódási pontként és az elfogadás feltételeként.

A megengedés kulcsa a küzdelem abbahagyása bármi ellen is elfogadni a sokszínűséget, a választások és a nézőpontok sokféleségét.
Az okok és a miért lényegtelen. A másik választásának elfogadása a lényeg, mindez nézőpontok nélkül. Szükségtelen a magyarázatok, hibáztatások, önigazolások gyártása.

Gondolkodj el,

Ha nem akarnád megérteni, megválaszolni, megindokolni
a mások választásait az mit teremthetne a számodra?
Ha nem keresnéd, a magyarázatokat milyen életed lehetne?

A megértés során a választás értékét keressük, bele akarjuk tenni egy jó vagy rossz skatulyába.
Ezzel olyan működési mintázatok ragadnak ránk, amelyeket valójában csupán átvettünk, másolhatjuk például az anyánk viselkedését az iránta való szeretetből és tiszteletből.

A fix nézőpontjaid oldásában a Bars kezelés mellett a Mimikri energia is sokat segít. Felejtsd el a folytonos megfelelni akarást és ne érdekeljenek az ítéletek.
Az tart vissza attól, hogy valami mást válassz, hogy mások vajon mit gondolnak rólad, mit szólnak ahhoz, amit csinálsz?
Ha arra vágysz, hogy függetlenítsd magad a mások véleményétől és ítéleteitől érdemes ebből a kezelésből minél többet igénybe venned.

Tedd fel ezt a kérdést – Kihez tartozik ez?

Minden felbukkanó érzésre és gondolatra, ezzel is elősegítve, hogy letehesd mindazt, ami nem a tied.

Milyen lenne az az élet amit teremtenél magadnak,
ha a miértek nem számítanának, mit választanál?
Mi kell ahhoz, hogy végre a saját életedet kezd el élni, teremteni?

Létezz Önmagadért!

A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása

A Mimikri testkezelést követően futtatható, így agyi kapacitásunk jelentős mértékben növelhető! Kifejezetten ajánlott intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, mindenkinek, aki növelni szeretné a szellemi teljesítőképességét, az agyi kapacitását. Tárgyalások előtt, vizsgaidőszakban kifejezetten nagy hozzájárulás a sikeres eredményhez!!